tisdag 28 januari 2014

Hur ska jag hinna?!

Vårnyheter börjar redan poppa upp lite varstans trots att det än bara är januari, men jag välkomnar allt som har med våren att göra för det ger mig en strimma hopp i denna dystra och mörka tid. Behöver jag ens nämna att jag inte är någon vintermänniska alls?

I butiken har några vårnyheter klämt sig in bland dem tjocka vintermössorna och halsdukarna och först blev jag glad över detta, men sen fick jag lite ångest...Jag vill ju sticka nya vårliga plagg i härliga pasteller NU!
Men hur ska man hinna det då?

Jag har hela hobbyrummet överbelamrat med tyger, blixtlås trådrullar och papperslappar med idéer och halva vardagsrummet plus delar av köket och matrummet är fyllt med pågående stickningar och virkningar, men ändå vill jag så gärna bara strunta i allt och ägna mig åt en härlig vårstickning och drömma om värmen. Får man göra det eller ska man avsluta sitt pågående arbete först? :/
Nej jag får nog ta mig samman och avsluta lite projekt först, men sen ska jag vårsticka!
Den här toppen är ny i butiken och har hamnat väldigt högt upp på min "vill-göra-lista". Kanske för att den är i min favoritfärg turkos?^^1 kommentar:

Anonym sa...

En helt underbar sida z3 Tack för alla tips och mönster som du delar med dig :) Började skratta när jag läste detta inlägg,, Precis som jag ju!! Virkningar,påbörjade projekt m.m överallt här i hemmet,,Hahha,, min man bara suckar när jag kommer på en ny ide eller projekt jag vill göra. Ja,ja,,Roligt är det iaf och förgyller livet :) MVH: En virktokig