torsdag 2 januari 2014

Kan karma göra mig frisk?

Förhoppningen om ett nytt friskt år grusades inatt när jag om och om igen vaknade av värk i örat, igenkorkad näsa och feber. Så idag har det blivit sittande sängläge istället för att jobba och det har grämt mig hela dagen. Jag är bitter!

Allt sittande (för ligger jag ner exploderar örat) har iallafall gjort att jag orkat sticka litegrann. Inget avancerat och inget stort, men ett par vantar i restgarn till någon hemlös i vårt avlånga land. Kanske kan jag hjälpa nån att slippa bli sjuk som jag!Många stickar babykläder till barn i Afrika och öststatsländer, vilket självklart också är jättebra, men glöm heller inte bort våra egna här hemma också. Det går runt många hemlösa i vårt eget land som fryser på vintern. Jag skickar till Hjälpstickan och kan rekommendera deras verksamhet om någon annan vill hjälpa till också^^

Men nu låter jag stickorna vila för nu börjar febern stiga igen och jag behöver mer alvedon och ett tjockare täcke :/
Vi hörs imorrn!

1 kommentar:

Camilla sa...

Vilka fina vantar! Någon kommer bli så glad över dem!
Krya på dig!!