söndag 5 januari 2014

Mera vantar!

Nej, men om men skulle ta och sticka lite fler sjukstuge-vantar för detta verkar vara mitt nya normaltillstånd :/


Tidigt imorse vaknade jag med en sån sjuk smärta i bakhuvudet och min första tanke var "hjärnblödning"! Ok, jag kanske hade googlat lite för mycket innan jag somnade och när jag tänkte till lite extra kom jag fram till att det såklart var bihålorna som var helt igenkorkade. Så nu är jag, förkyld, har bihålehuvudvärk, vätska i örat som gör mig döv samt feber.
Yippi...

Men trots detta så har jag varit ute på en väldigt kort promenad. Hela familjen följde med och i ca 30 min vallade dom runt mig i knapp styrfart. När vi kom hem igen somnade jag nästan direkt, men åh vad skönt det var med lite dagsljus och frisk luft.
Imorgon ska jag försöka mig på en kort utevistelse igen, men krafterna börjar tryta nu. Jag orkar mest bara sitta eller ligga och om det inte vänder imorgon så blir det ett nytt besök hos läkaren på tisdag morgon för det här börjar ju bli idiotiskt nu. Jag vill komma ut och jobba och träna som vanligt igen!

Men men, tills dess får jag väl fortsätta att sticka vantar eftersom det kräver minimal tankeverksamhet.
Håll er friska vänner!

1 kommentar:

Paradiset Kaos sa...

Krya på dig-kram kommer här!