lördag 4 januari 2014

Uselt mående!

Fortfarande sjuk, men idag har jag iallafall orkat sticka lite vantar till barnen. (Och inatt när jag inte kunde sova pga molande värk i benen och bihålorna...)


Jag har nu varit sjuk sedan julafton och jag är ärligt trött på detta!
Läkarna envisas med virus, men Google säger allt ifrån parasiter i bindväven, bakterier från Malaysia till brist på hormoner i hjärnans bakre hörnhalva. Jag tror nog att läkarna har rätt, men Google är ändå betydligt mer underhållande när man försöker fördriva feberdagar (och billigare).
Imorgon hoppas jag verkligen på en vändning för snart är hela lagret av alvedon och Ipren slut och, det ska ni veta, var ett stort lager!
Så snälla, håll en tumme för mig att jag snart blir frisk.
Tack!^^

2 kommentarer:

Anna Ling sa...

Mot ont i bihålorna testa desonix eller annan kortison nässpray. Tar ett par dar innan det hjälper men var min räddning förra vintern då varje förkylning bjöd på ont i bihålorna. Bättre än vanlig nässpray då man inte blir beroende av den. Krya!

Frida Loppan sa...

Låter inte kul, hoppas att du kryar på dig snart!