söndag 23 mars 2014

Blah

"En olycka kommer sällan ensam" säger man ju och nu är jag beredd att hålla med. Inte nog med att min sambo fick en stroke för drygt 1,5 månader sen (som han lyckligtvis överlevde utan några större bestående skador och men) utan nu har jag drabbats av någon märklig magåkomma som inte vill ge med sig.
Det hela började för en vecka sen då jag och min sambo satt en kväll och tittade på tv. Plötsligt blev jag akut illamående och ett nattligt maraton mellan sängen och toaletten var ett faktum. Efter några dagar lugnade det ner sig såpass att jag inte längre spydde okontrollerat, men ända sen dess har jag haft ett konstant illamående och är oförmögen att äta eller dricka någonting som mäter mer än 1 dl.

Natten mellan torsdagen och fredagen blev allt sedan mycket värre för då var jag så uttorkad att jag hade ont överallt i kroppen och det blev en resa till akuten för provtagningar, EKG och dropp. Inte så kul, men nu efter besöket har jag iallafall fått lite medicin mot illamåendet så att jag åtminstone inte spyr efter varje intag av mat och dryck. Ska jag kanske också tillägga att ja, graviditetstest gjordes på akuten och nej, jag är inte gravid.

Så ja, läget är fortsatt tungt här hemma, men stickorna rör sig litegrann iallafall. Några cupcakemössor är gjorda och håller på att monteras och en sjal växer sakta fram, men många knop görs inte här. Det är rysligt vad matt man blir när man inte kan få i sig all näring man behöver. Jag uppmanar därför alla att absolut inte prova denna diet hemma för jag rekommenderar den inte!

Kram på er och håll er friska!

2 kommentarer:

Nenne sa...

Usch då!

Hoppas "bara" det var din kropp som sa ifrån efter er period av stress och oro! Vissa (jag är sån) får en sån sjuka efter att man gått igenom något som VERKLIGEN tog all ens kraft.

Hoppas verkligen du blir bättre!

Cecilia sa...

Tack!
Ja, det kommer med all säkerhet att ordna sig med allt och jag tror som du att detta var stressmage. Jobbigt och jag tycker synd om alla som har det oftare än jag.
Ha en trevlig kväll!