fredag 14 mars 2014

En dag i Norrtälje

Min dag har idag spenderats i Norrtälje tillsammans med min mor och hennes man. Förmiddagen var väldigt känslosam då vi sa adjö till en kär släkting i kyrkan, men hon hade fått leva ett väldigt långt och händelserikt liv så avskedet kändes ändå ganska bra även om saknaden såklart är stor ❤️

Efter avskedet åkte vi in till Norrtälje för att skingra tankarna och få i oss lite lunch. Mycket god mat fick vi i oss och tankarna blev sedan distraherade av två av Roslagens härliga loppisar!
Både jag och min mor älskar att strosa runt bland loppisar och leta fynd och fynd hittade jag minsann eller vad säger ni om den här supersnygga taklampan i koppar och blå/turkost glas för endast 50-lappen?


Jag är jättenöjd idag med både fint avsked och fin lampa^^

2 kommentarer:

Elin A sa...

Så snygg! En vän har den med orange glasbitar.

Cecilia sa...

Jag såg en gul idag också, men den var inte i så bra skick. Orange låter jättesnyggt, men jag är väldigt svag för turkos och blått ;)