lördag 26 april 2014

Vårpepp med Loppi!

Idag var jag inbjuden till vårens mest inspirerande event och det var precis lika roligt som alltid!
Loppi bjöd på mingel, inspiration, god mat och en riktigt härlig stämning^^


Eventet leddes av fina Nina Hermansen och hölls i Birka cruises ljusa och fräscha terminal och föreläsare och inspiratörer för dagen var inga mindre än Supernature med grundaren John Opsahl, vinnaren av Hela Sverige bakar Caroline Ahlqvist och hälsocoatchen Oscar Jöback. Mycket bra tips, råd och pepp från allihopa^^
Fast min absoluta favorit från hela eventet var ändå att jag fick upp ögonen för OBH Nordicas nya mixer Twister! En helt fantastisk liten maskin där du helt enkelt mixar din smoothie och sedan tar med dig hela behållaren som en on-the-go-flaska. Helt underbart!!!
En sån måste jag bara ha och Loppi och OBH Nordica lottar faktiskt ut 10 stycken Twisters bland oss som deltog i eventet och jag hoppas verkligen att jag har turen med mig denna gången! Jag brukar ju sällan vinna i tävlingar, men det sista som lämnar en är ju hoppet sägs det och jag är optimist^^
Men skulle jag nu, mot förmodan, inte vinna så tänker jag faktiskt gå och köpa en mixer i butik för en sån ska jag bara ha!^^

Här nedan ser ni den underbara lilla maskinen tillsammans med den lite större och starkare bakmaskinen Herkules, även han kommer från OBH Nordica^^


Men nu ska jag inte blogga mer idag och inte heller dricka smoothie utan njuta av en kopp te tillsammans med stickningen och tv:n. Så ha det bra vänner och håll tummarna för att jag vinner min mixer^^

Tack Loppi för ännu ett fantastiskt event! ^^

Inga kommentarer: