måndag 21 april 2014

Vilken härlig helg!

Solen har värmt oss med sommarvärme och jag har fått så mycket roligt gjort!
Mellan alla påskmiddagar med familj och släkt så har jag både sprungit min första mil och gjort fina loppisfynd^^

Pinnstolarna är mitt bästa fynd och det är något jag länge har önskat mig, men min sambo har hela tiden satt sig på tvären med argument som "dom är obekväma och hårda" och "det är väl inget fel på stolarna vi har?". Nja, klassiska pinnstolar som Nässjö-stolar och lilla Åland är kanske inte lika mjuka som våra stoppade Mio-stolar och våra stolar är inte trasiga eller direkt fula, men jag har tröttnat på dom och vill ha pinnstolar! Och som i så många andra hushåll så får kvinnan ofta sin vilja igenom^^

Jag gjorde dock en liten kompromiss och hittade fyra stycken femtiotals inspirerade pinnstolar med skålad bredare sits och efter en dags arbete med slipning, tvättning, lagning och målning så gick dom faktiskt hem hos sambon som nu erkänt att dom är både fina och sköna!
Yes!
Mellan strykningarna så har vi även hunnit med att måla vår trappa, äta en massa glass med barnen, grilla och njuta av denna härliga påskhelg.
Jag hoppas att ni har haft det lika bra som vi!


Inga kommentarer: