måndag 23 juni 2014

För säkerhets skull

Länge har jag haft en liten hög med virkade African flowers liggandes. Det var tänkt att det skulle bli en väska, men att jobba med åttkantiga rutor var inte min grej. Bilden i huvudet gick inte ihop med alla kanter ;)

Så tiden gick, men nu i helgen var det dags för sommarstädning i köket och vid genomgång av alla ufon och garnstumpar i ett köksskåp så dök dessa blommor upp igen. Tillsammans med den där illröda brandfilten från Ikea som aldrig kommit upp på väggen...
Genast började inspirationen flöda och efter en fotbollsmatch på tv:n var vår "nya" snygga brandfilt redo att pryda köksväggen!
Jag är mycket nöjd med resultatet och känner mig nu trygg och lugn med en brandfilt tillgänglig i köket^^2 kommentarer:

Småstadsfrun sa...

Så fiffigt! Betydligt snyggare än innan!

Cecilia sa...

Ja nu vill jag gärna ha den framme^^