måndag 14 juli 2014

Ett hemligt projekt

Jag har blivit helt tokig i att virka Maybelle-blommor och håller på att göra en filt, men sen fick jag en annan idé och innan jag visste ordet av så hade jag börjat på ett nytt blom-projekt. Men vad det ska bli tänker jag inte avslöja riktigt än.
Någon som har en gissning?^^


4 kommentarer:

Annika sa...

Jättefina! Har du ett mönster till själva rutan? Kram

Cecilia sa...

Hej Annika och tack!
Ja här finns mönstret på blomman:
http://myrosevalley.blogspot.ch/2013/05/maybelle-blomman-pa-svenska.html?m=1

Och här är mönstret på rutan runtom:
http://myrosevalley.blogspot.ch/2013/06/maybelle-rutan-pa-svenska.html?m=1

Trevlig sommar^^

marremorr sa...

Superfina!! Jag gissar att du håller på med en väska?? Kanske har du försökt skicka mail till mig med mönster på sommartop, men min hotmail är lite kitslig... Försök gärna igen om du har lust!;0) marremorr@hotmail.com

Cecilia sa...

Hej Marremorr!
Ja jag mailade dig för länge sen. Synd att det blev strul, men jag försöker igen^^