tisdag 19 augusti 2014

Hej bloggen!

Nejdå, bloggen är inte glömd, jag har bara rysligt mycket att stå i just nu.
Väckarklockan ringer oförskämt tidigt för att jag ska hinna med körlektioner innan jobbet (för jag går en intensivkurs) och kvällarna går mest åt till att få i barnen mat och sen ner i säng med oss allihop. Så tyvärr lider både virket, sticket och bloggen :/
Men om ni saknar mig för mycket så kan ni följa mig på instagram. Där försöker jag uppdatera lite oftare, @madebycecilia :)

Hur har ni det då alla fina bloggvänner? Har sommaren varit bra och njutningsfull?
Vi hade det kanonbra på ett soligt västkusten och sedan härliga dagsutflykter runt vår vackra huvudstad. Och så lite renovering såklart ;)

Men nu känner jag mig rätt klar med sommaren och ser fram emot en skön och färgsprakande höst. Då blir det till att renovera mera inne i huset, ta körkortet och förhoppningsvis handarbeta massor!


1 kommentar:

Anonym sa...

Fin selfie! Visst är det märkligt hur fort allt går när man har barn? Lämna hämta tjata gnälla äta sova... Ser fram emot när min älstas simning börjar. Då VET jag att jag ialla fall har 45 minuter i veckan att virka ostört ;)

Kram Lola