torsdag 18 september 2014

Gissa vad jag har gjort?

Jag har varit så frånvarande på sistone, men alla ni som följer mig på Instagram vet varför för JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!

Jag har länge sagt att jag ska ta körkortet, men det är ju så svårt att få ändan ur vagnen när man inte riktigt behöver det. Min man har ju alltid kört och till jobbet är bussen bekväm och inbjuder till lugn och skön egentid med stickningen.
Men så fick ju min man den där stoken och allt ställdes på ända. Med synfältsbortfall och ett nedsatt periferiseende fick han körförbud och helt plötsligt behövdes mitt körkort mer än någonsin.

Tre månader (ungefär) har det tagit med intensiv körning och teoriplugg och sen var det dags. I tisdags skrev jag teoriprovet och igår var det uppkörning och trots alla nerver så blev jag, utan större svårigheter, godkänd på båda proven (puh...). Trots att jag i efterhand fått veta att jag kört upp på Sveriges näst "svåraste" ställe och med det antar jag att det menas att inspektörerna är rätt hårda i sina bedömningar. Inte för att jag märkte nåt iallafall för min inspektör var lugn och trevlig och hade inga som helst negativa saker att säga om min körning^^

Så ja, nu vet ni var jag har hållit hus, men nu är jag här igen och äntligen har jag tid att handarbeta som vanligt!^^

4 kommentarer:

Eva sa...

Hurra hurra! Jag tog körkort i slutet av juni så jag förstå din glädje :) Så himlans bra känns det när det är klart. Men det känns fortfarande lite overkligt. Grattis!!

Lotta i S-vall sa...

Hej :)

Massor av grattiskramar till körkortet , vikken bedrift du gjort.

Kör försiktigt o ha de bäst
Lotta

Lillstrumpan sa...

Grattis, bra jobbat! :)

Cecilia sa...

Tack alla! Ja visst känns det som att vinna på lotto! Det känns overkligt, men oj, vad stolt jag är^^