söndag 28 september 2014

Höstgöra!

Idag kokas det rönnbärsgelé mellan yrselatackerna. Vi brukar väl inte sylta och safta så värst mycket jag och familjen, men utanför vår garagelänga växer det fullt med härligt röda rönnbärsträd och det vore väl synd att låta allt gå till spillo^^


Men...yrselatacker undrar ni säkert och ja, jag är fruktansvärt yr och har varit det i flera veckor nu. I onsdags blev det dock värre och jag hamnade på akuten för besvären. En långdragen utredning resulterade i att jag blev hemskickad med en remiss till en öronläkare för att ta reda på om yrseln kan tänkas bero på kristallsjukan eller något virus.
Mer än så vet jag inte själv än, men imorgon har jag iallafall fått tid till öronläkare.
Men först kokar vi gelé!

1 kommentar:

Nenne sa...

Jag ville inte klicka i gilla, för yr vill man ju inte vara! Men koka gelé verkar vara trevligt söndagsgöra!

OM det nu inte är nåt fysiskt bakom yrseln..det skulle inte kunna vara, säg senaste årets händelser som börjar landa?
Kanske en liten hint om att kroppen behöver vila och smälta allt som hänt? Jag känner dig inte alls, vet inte hurdan du är som person. Jag gillar din blogg och jag tycker du verkar vara en kul prick!

Men ni har varit med om så mycket och någon gång behöver kroppen komma ifatt.

Dessutom tagit körkortet (GRATTIS) på det! Det är mycket du åstadkommit!!

Ha en bra dag!