torsdag 23 juli 2015

Alla ska ha flytväst!

Strax innan midsommar i år köpte vi en båt (eller ett skepp tycker jag). Tyvärr har vädret inte direkt varit fördelaktigt för båtutflykter, men det är ändå mysigt och avkopplande att åka ut.


Imorgon är planen att åka ut med båten ett par nätter, men lilltjejen var lite bekymrad innan hon somnade ikväll. Hennes docka har nämligen ingen flytväst och då kan hon ju inte följa med!

Så när Ida somnat satte jag mig vid symaskinen och sydde ihop en liten överraskning åt henne och dockan. Nu hoppas jag att jag får en glad och överraskad tjej imorgon bitti^^


4 kommentarer:

Irene Sjöberg sa...

Hej! Först och främst vill jag säga välkommen tillbaka! Jag har läst din blogg ett bra tag och undrat vart du tagit vägen. Det har jag nu fått veta i och med ditt förra inlägg. Skönt att du mår bättre!
Jag önskar er en trevlig båt tur och hoppas att dockan inte ramlar överbord. En mycket fiffig ide med flytvästen. Som du skrev "Alla ska ha flytväst"!
Med vänlig hälsning
Irene

Lillstrumpan sa...

Nämen, så gulligt! Dockan påminner väldigt mycket om min favoritdocka som barn och jag vet att jag hade blivit stormförtjust om Susanne (som dockan hette) hade fått en flytväst 😊

Anonym sa...

Så söt. Du e duktig! häls Nina

Linda sa...

Vilken fin flytväst.... det måste vara roligt att kunna vara så duktig på att skapa saker. Min mormor sydde alltid dock kläder till oss när vi var små och det uppskattade vi verkligen mycket.

Trevlig båttur.

Linda