söndag 16 augusti 2015

På resande fot

Nä, nu får jag allt bli bättre på att skriva på bloggen. Det här är ju alldeles för dåligt!
Så nu tänker jag allt skriva några rader och berätta att vi är på semester^^

För ca 1,5 vecka sen åkte vi hela vägen från storstaden till Blekinge för några dagars lantliv i våra vänners sommarstuga. Det blev soliga dagar med god mat, bad och utflykter till både naturpark och marinmuseum och jackan intyga att det var mycket trevligt!

Efter Blekingevistelsen åkte vi sedan vidare till Helsingborg och efter det till Varberg och då blev det ännu mer sol, mera god mat och roligt turistande. "Så då är ni väl hemma nu?" Tänker ni säkert, men icke för efter Varberg åkte vi vidare norrut till Göteborg och hoppade på färjan till Danmark och där är vi nu. Närmare bestämt i Løkken på danska västkusten^^
Här bor vi nu i ett jättemysigt hus mitt i stan tillsammans med min mans föräldrar och vi ska njuta av den danska kusten i en hel vecka. Än så länge har inte vädret riktigt varit till vår fördel, men vi hoppas på bra strandväder imorgon och resten av veckan. Själv är jag helt nöjd med te och stickning, men barnen vill helst samla snäckor och bada i havet så solen får allt komma fram snart^^

Morgondagen tar vi som den kommer, men jag tänkte nog ta mig tid och strosa runt lite bland stadens loppisar och antikbutiker och jag vill speciellt gå till en loppis där jag såg den snyggaste ljusstaken på länge i skyltfönstret idag. Vi får se om den blir min imorgon^^2 kommentarer:

Nenne sa...

Känn ingen press!!! Gör det du vill göra!!
Hela din blogg är en sån oerhört stor inspirationskälla!

Vi är kvar! Njut av semestern!!

Badtunnor sa...

Haha, åh vad kul, fantastika! :D